Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torka tårarna på gamla året


Snart är det gamla året slut.
Bort, bort, jag ber så varligt.
Rensa skåp och lådor ut.
Ett sprucket glas...
en gammal vas...
ett minne kanske gömmer...
Nå, det var väl ej så farligt...







Fri vers av Stardust VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-30 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP