Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens natt

Under den stora sorgens natt
då världen stod stilla
inga krig skördade offer
dödens fält låg tysta.

Varför krigas det världen runt
och dödar fäder
när barnen är världens framtid?
Mor vandrade ensam i säng.

Under den stora sorgens natt
då änkorna gråter
och barnen lider
jorden sörjer det gröna gräset

Under den stora sorgens natt
när himlen räknar sina skaror
och världen förblöder.
Döden är herre över allt.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-30 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP