Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Lützen



I dimman höljd
kungen dör
och krigaren vandrar sargad hem.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-31 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP