Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stagnerad i apati

bedövade sinnen
stillar smärtan
rak rygg, blekt leende
skrattet, för kontrollerat

mörkret omsluter
mitt forna jags skugga




Fri vers av Ansia
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-31 00:30



Bookmark and Share


  Vilhelm
Tycker om hur du beskriver var du är just nu, skönt att du vet att det finns ett annat jag, låt det leva, bra att plocka fram.
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ansia