eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Gott Nytt ÅR!

 

 

en blekgul sol lyser upp dagen

den ljusblå himmel är vacker

en dag som denna

 

det syns inga moln så långt

jag kan se vinden har mojnat

trädens grenar är stilla i denna

stund

 

när jag nu önskar er alla

ett riktigt

Gott Nytt År!

 

 

 

 

anits 31 december




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-31 10:44



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
god fortsättning till dig vännen.
2012-01-02

  Vici
Ett rktigt från hjärtat
Gott Nytt År
till dig med!!!
2012-01-01

  Ronny Berk
Gott Nytt År !
2012-01-01

    Birgersdotter VIP
Gott nytt år fina vännen
2011-12-31

  Eva Helene VIP
Fint! Gott nytt år av hela mitt hjärta!
2011-12-31

  Mats Henricson
Detsamma !
2011-12-31

    Ken Cassel
Ja, Gott nytt år på dig, Stina!
:))

Kramar!
2011-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Gott nytt år, min vän och tack för att du var med och lyste upp mitt 2011.
2011-12-31

  Bibbi VIP
Detsamma till Dig!
2011-12-31

  Seglaren
Gott Nytt År Stina.
Det har ofta varit ett nöje att läsa dina välskrivna alster.
2011-12-31

  Anya VIP
Vacker poesi. Gott nytt år vännen!
2011-12-31

  arja savela
GOTT NYTT ÅR! KRAM
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP