Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har en relation och en hobby, vad har du?

Va e`re som
måste va så bra?
varför duger inte
livet eller
något
så som det är?
sticker hål i mitt hjärta
men känner inget mer
det gör inget
det gör inget
det gör inget?




Fri vers av Magica VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-01 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP