Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är inte guld som glimmar

dunkar huvet i bordet
men känner inget längre
inget spelar någon roll
som mannen
men guldblicken sa




Fri vers av Magica VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-01 05:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP