Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saga


Orkar inte slösa
det gröna mer
min energi
allt har en början
allt ett slut
liksom sagan

Jag lever här
- i verkligheten

och de stämmer
inte samman




Fri vers av Magica VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-01 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP