Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Vägarna är borta
under mig finns bara
en mörk grop
Linorna är kapade
Listan tom
Vill inte mer
kan inte mer
Förlåt




Fri vers av Magica VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-01 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skulle ta bort:

"Vill inte mer
kan inte mer
Förlåt"

för att göra det till en dikt och inte ett brev. de fem första raderna är bra.
2012-01-02

  Maiah VIP
Ibland känns livet så... förlåt dig själv....det är det största ibland att förlåta sig själv och börja om...
2012-01-01

  Peter Stjerngrim VIP
Hur mår du, vännen min?
Behöver du någon att prata med får du gärna ta upp min tid!

Kramar om och bryr mig
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP