Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor

Skärvor
sammanfogas
till en mosaik

Varje skärva
utgör minnesbilder
från ett levt liv

Vissa skärvor
gör ont
andra har en speciell
lyskraft

Varje liv
har sina skärvor
som vi dag för dag
formar och omformar




Fri vers av AA VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-01 23:01



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
ja så är det...
2012-01-01

  Ninananonia VIP
Så sant... :I
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP