Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Räds jag det mörka så otroligt,
för att det finns inom mig,
eller vem är jag inuti mig själv?
Och om inte det ljusa vid slutet,
föder en ny sida inom mig,
vem är jag då egentligen?
Väntar helvetes portar,
eller dörren hem,
till mitt rätta element?
För när ingenting är allt jag har,
vem är jag då egentligen;
en fattig man i en rik värld,
eller bara rik på fattigdom?




Fri vers av Den Andra Andreas
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-01 23:27



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Så jävla bra kan inte hålla tillbaka ett leende bra applåder!
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Den Andra Andreas
Den Andra Andreas