Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att synas ensam

Visst har jag känt mig ensam,
när jag i mitten av ett folkhav,
enbart fungerat som en spegel.

Likaså har jag varit trasig,
trots att jag på utsidan var hel,
skar en krossad spegel mitt inre.

Men jag har aldrig känt mig så ensam,
som när folkhavet plötsligt såg -
hur jag genom mitt krossade glas,
förblödde i deras händer.

Medan du stillsamt rökte din cigarett,
vände på klacken och ingenting såg.




Fri vers av Den Andra Andreas
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-22 21:20



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Smärtsamt
2014-07-14

  Ingrid Trolle
Mycket stark.
Man gråter över likgiltigheten.
Ingrid Trolle
2013-11-15

  Angel of love
Jäklar vilken bra text!
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Den Andra Andreas
Den Andra Andreas