Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan elden skada mig?

Världen behöver inte förstå,
eller ens existera.
För bortom mörker, eld och smärta,
lever passionen inuti oss.
Och i vår värld finns allting,
skapat för bara varandra.
Så låt helvetets eldar sluka mig,
för i mitt liv finns bara du.




Fri vers av Den Andra Andreas
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-20 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Andra Andreas
Den Andra Andreas