Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varats kamp

Varats kamp
livsenergin går åt till att
existera

Varats kamp
pågår dagligen

Där framme
i ett töcken
finns oändligheten

Nu pågår evigheten
det för stunden givna
livet

Det sköra
spröda
vackra
föränderliga
tar en dag slut




Fri vers av AA VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-02 01:49



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Fint. Ja visst pågår evigheten nu!
2012-01-08

  Ninananonia VIP
Så sant.. :I
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP