Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min överlevnad


Du finns alltid där
När jag behöver lämna något bakom mig
Du finns alltid där
För att kunna bejaka stunderna av glädje
Du finns alltid där
När jag gråter smärta, när jag längtar blod
Du finns alltid där
När jag inte vet vad jag ska ta vägen

I all sorg, vrede, ängslan, hopplöshet
Finns du alltid där
Min penna i svart mot mitt papper så vitt
Min överlevnad




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-02 02:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Pennan som sätter sina, dina, spår
Ritar känslor, tankar, liv och år
Skildrar nuet, liksom sen och förut
Ger underlag för livets alla bokslut

Som min gamla gistna laptop!
Trogen intill hårddiskkraschen...
2012-01-02

  LenaJohansson VIP
bra
2012-01-02

    Herr Ångest
Pennan är poetens främsta vän och verktyg..
Bra poetat!
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP