Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en, två och tre (sexordsnovell)...

 

Bröllop. Dop. Karriär. Fyrtioårsfest. Otrohet. Tystnad.

 

Halka. Fallolycka. Höftledsbrott. Ny höftledsprotes. Maratonvinnare.

 

Dominerande toner. Små tysta steg. Försagdhet.

 

(c) tk.

 

 




Bunden vers av thyra
Läst 312 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-02 14:31



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Tänk vad få ord berättar...ett helt liv..
2012-01-05

  kerstin skriver VIP
jag tycker alla tre är bra, ettan tilltalar mest vad gäller novellkaraktär, men trean känns hårdast i hjärtat.
2012-01-02

    Bodil Sandberg
Man läser tre rader och får ändå vid sista ordet känslan av att man verkligen just har läst en roman.. det där känslan när man lägger undan en bra bok med en smått sorgsen suck - det här menar jag är för varochen att vinkla mot sin egen historik ..bli i ..dröja i.. - enormt snyggt!applåder!
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra