Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fann..


En bit av nyckeln..



Jag vandrar i dalar av mörker och ljus,
famlandes, ramlandes.
Året som klingat och stormen bedarrat..
Jag letar inom mig och finner ett lugn.

Sprider sig sakta med värme och tid.
Tiden som var borta men åter är här,
fyller mig sakta av urmoderns lugn.

Det var längesen jag kände mig så här..


Hel..

Helena 2012-01-02




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 355 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-01-02 19:49



Bookmark and Share


  dubbelve
Åh, fin dikt om den känsla jag hoppas finna snart! Bra skrivet.
2012-09-25

    Den som skriver
Extremt mycket känsla. Applåd.
2012-07-28

  Minkki VIP
Hel som i Helena - hel-ena... sköna. Fint fynd!
2012-01-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
uppfylld av divinheten som är i dig,
urmoderns aura genom hela din sfär
2012-01-04

    ej medlem längre
Skön läsning. Det är skönt att läsa när en annan människa tycks må bra.
2012-01-03

    ej medlem längre
Skön känsla !
2012-01-03

    Birgersdotter VIP
Underbar dikt...
2012-01-02

    ej medlem längre
Skönt flow...
2012-01-02

  anits VIP
Mycket fint och hoppfullt
2012-01-02

  Ronny Berk
fin poesi med framtids förtröstan...stormen som bedarrat och den rofullt helande helheten, ja !
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW