Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kravmärkt behov

Kravmärkt behov av
reparation

Rispar pennan mot
det vita

Bläcket är min vän




Fri vers av Magica VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-02 22:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
härligt...
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP