Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älsklings tystnad

Min älsklings tystnad
växer över avstånd
i mörkret tätnar sorgen
till något fysiskt
som andas i natten
gravstenarnas skuggor
viskar om förlust
kanske är kyrkogården
inte längre hans hem
Min älsklings tystnad
växer över avstånd
hotfulla viskningar i vinden
vandrar på regnvåta gator
i mitt oroliga sällskap
Jag får inte dela
sorgen och saknaden
men jag hoppas att han vet
hur mitt hjärta längtar
till hans famn
Min älsklings tystnad
växer över avstånd
I mörkret tätnar sorgen
på regnvåta gator
syns dess skugga
som svarta vingar
som skymmer stjärnorna...




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-02 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten