Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är en tidigare skriven av mig som inte publicerats på denna sida innan, så jag tänkte jag addar den här nu. (skriven 2008).


I skuggan av vargens lugn

Det bor en
strid i mitt
hjärta
som en fågel
saknar sin sång

Det bor en
längtan
på andra sidan
ljuset
i skuggan av
vargens lugn







Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-03 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP