Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
synestesi


Om jag kunde andas musik

Om jag kunde andas musik
Skulle jag gråta glädje
men tonerna har så ofta svalnat

Jag längtar rött, vill bestrida blått

Det genomsyrar allt
och så kommer det alltid vara






Fri vers av Magica VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-03 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP