Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ticktack

Klockan är ett hån på väggen
när natten nalkas
ty jag vet ju vad som väntar
En natt till utan sömn

Så jag intalar mig att

Sömnen bara är ett piller
jag lika gärna kunde klara mig utan

Det gäller att se det
från den positiva sidan
som kvinnan sa




Fri vers av Magica VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-03 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP