Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Te

Te är mysigt

Dricks de dessutom
i rätt muggar
är det urgosigt

Te gör gott när det är kallt
det värmer även en frusen själ
en tyst natt

Genom dunkla skyar
av neonlängtan
dricker jag mitt te




Fri vers av Magica VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-03 04:38



Bookmark and Share


  Peter_K65
Som teälskare måste man ju bara gilla denna :-)
2012-01-06

    Herr Ångest
Sannerligen! Så sant..

Gillar ordet "neonlängtan", det ryms så mycket i det lilla ordet.
2012-01-03

    ej medlem längre
Läser just din text med en kopp te i handen...
Feelgoodkänsla!
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP