Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älska är (inte) ett alternativ


- Bara vänner (KK)

fick inte låta dina ögon bränna
se troget genom slöjan av kärlek

vi som hade knullat i varje portuppgång
vänt våra kroppar i fusion
lekt sönder våra celler
smekt bort tankar om relation

fingrar på framtidens dörr,
någon kommer drunkna i mättnaden
sugas in i hjärtslagens centrifugator
och nämna det förbjudna

(jag älskar dig)

kunde simma mellan ytlighetens öar
drömma om ditt sköte och de bröst som
mötte min morgon

men fick aldrig hålla
omfamna, bara vara öm

vi som hade knullat vid varje hörn,
öppnat bildörrar när sommarvinden ven,
penetrerat när vattenbrynet följde månens gravitation

ville skrika ut saknad,
förklara ljuset i min värld
ropa ut din betydelse

istället kokade jag sönder
och bedövade

fick ditt heligaste,
aldrig dig

trots att kyssen kändes
beröringen förkolnade
blicken skapade evigt brinnande

vi är bara vänner under täckets heta åtrå,
bara kompisar som håller hand, då och då

bekanta som ser djupt bakom ögats lögn,
med ständig fruktan,
men obehaglig ångest
att någon kommer yppa,

(jag älskar dig)




Prosa av Max Poisé
Läst 464 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-03 17:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suverän...
2013-05-06

  Lorenzolars
Jäkligt bra denna "Applåder till dig
2012-01-08

  Järnkatten
Högform Max, gillar den skarpt och också hur du hanterar puckona nedan ;)...
2012-01-04

    lory
oj då igen max ..nu gråter jag

DIO MIO VAD DEN VAR OTROLIGT BRA!!!!!

oj oj oj vad den berör ....sååå fint ,in i själens djup..
2012-01-03

    ej medlem längre
Varje förhållande har sin kod...som bara de invigda förstår...kaos eller inte så balanserar man alltid på lidelsens svajiga lina. Dina ord beskriver detta så rakt.
2012-01-03

  Rise Little One
väl beskrivning av moderna förhållande... men ingen har rätt att döma
2012-01-03

    Max Poisé
Jäpp..Jobbar stenhårt på att nå den absoluta botten. Utan din bekräftelse skulle ju jag inte veta det!
2012-01-03

    ej medlem längre
nytt bottennapp, Max.
2012-01-03

  Nina Nightwish
Otroligt bra, berörande och vacker text! Gillar mycket. Bokmärker
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé