Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behövs cencur?


Sug o slicka - få toppen hård.

Ge dig inte förrän den står.

Närma dig sakta med öppet sinne.

Pröva sen på och stick den in,
om den böjer sig och inte vill,
slicka en gång till...

Att trä en synål e fan inte lätt...




Fri vers av Piraya
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-03 13:35



Bookmark and Share


  Knickedick
å nålsögat blundar mer ju äldre man blir
2012-01-04

    Max Poisé
Kul!
2012-01-03

    Maria Malm
Så kan det gå när man är i sytagen..ler..
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya