Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexords-dikter om kärlek

Medan jag väntade- gick kärleken vilse

Jag väntade den rätte- missade dig.


Härligt att kärleken öppnade mina lås.


Du är en sällsynt underbar överraskning


Vi andas kärlekens och längtans skratt.

Våra händer smeker tankarnas underbara längtan.



Kärlek är att veta -vi är!

Kärlek visar insidan som en bok.







Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-01-03 21:29



Bookmark and Share


    huldran
Gillar första raderna speciellt..
lite känsla av Alf Henrikssons "Mellan Hägg och Syrén"
2012-01-06

  Ronny Berk
välfört till ord och mening; den kortfattade beskrivningen av kärlekens längtan och finnande !
2012-01-04

  Anira
Vackra ord sammanfogade i en underbar skrift.........
2012-01-04

  Linda CH VIP
Gillar!
2012-01-04

  anits VIP
Mycket fint skrivet
vackra tankar
2012-01-03

  Ninananonia VIP
:) fina tankar här...
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP