Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken på dig!

Tanken på dig gör mig het

Känner en känsla bubbla upp

Vill ta på dig smaka på dig

Ligger i sängen och onanerar

Tänk om du vore här

Då skulle jag ge dig allt jag har

Fylla dig med min heta saft

Över allt både utanpå och innanpå

Kanske vill du smaka

Härliga tanke om hur din tunga och läppar
far upp och runt mitt ollon

Hur jag exploderar i din mun

SEN HUR JAG TAR DIG HÅRT OCH BRUTALT

Rakt av

Både fram och bak


OHHH kan inte låta bli att ta på mig nu




Fri vers av Lorenzolars
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-04 00:58



Bookmark and Share


    lory
VAD BRA..lusta begär

så ska man skriva...inga kruceduller.bravo

mi piace tanto!
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lorenzolars
Lorenzolars