Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig till dig

Du snärjer mig i dina kåta ögon

Dina heta läppar förför mig sakta

Dina händer så skönt varma

Din röst så het och bejakande

Kom ta mig! - säger du sakta

Ta mig till dig




Fri vers av Lorenzolars
Läst 511 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-12 01:08



Bookmark and Share


    lory
oh ja baby

så fint ..gillar dina texter,men det vet du redan bravo
2012-01-12

    ej medlem längre
Du skriver erotikens elixir....
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lorenzolars
Lorenzolars