Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh, dear! (Limerick)

 

En finsmakare i poesins subtiliteter från London
utbrast när han plöjt igenom poeter.se: Kära nå'n!
När mitt sensibla jag
just vant mig vid idag
så kommer tydligen minst lika mycket imorgon!




Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-04 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna