Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar lätt!

Blundar lätt i min nobla längtan

Känner trånandens vind
en hetta sprids

Vacker och stark i livet

Lena smekningar
genom lufttorkat hår

Doften av blomster
nära snuddar din hud

Lever in i dina former
nyss hemkommen

Tar för oss av livet!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-04 01:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint..
2012-01-09

  mare VIP
Precis så, bejaka ;)
2012-01-06

  Linda CH VIP
Vacker, full av livsglädje!
2012-01-05

  anits VIP
Underbart och berörande skrivet
2012-01-04

    lory
ljuvlighetens dröm
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin