Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett känsligt djur

”Får jag klappa det?”
”Visst, men gör det försiktigt, så att det inte biter dig.”
”Vad är det för något?”
”Det är ditt liv.”




Fri vers av Karnie
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-04 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karnie
Karnie