Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök igen

Ett försök till
Varför ska det vara så svårt?
Det är ju bara att skriva något
Vad som helst
Men inte det
Delete

Nu då?
Nej
Jo, vänta
Där var en tanke
Vad var det för tanke?
Jag kommer inte ihåg
Den försvann
Äsch
Delete

Nu får jag skärpa mig
Det här brukar ju vara så lätt
Orden brukar bara falla på plats
Inga konstigheter
Nej, inga alls
Vad var det här, egentligen?
Delete

Det går inte
Jag är helt enkelt inte på humör idag
Det är bara att acceptera
Jag får försöka imorgon istället
Varför i hela friden skrev jag ned det här?
Delete




Fri vers av Karnie
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-11 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karnie
Karnie