Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten en...


Tack

Vill jag se ditt ansikte, sluter jag mina ögon.
För att höra din röst så lyssnar jag i tystnad.
Du är där, i mitt mörker.
Ljus som glimmar.
Blick som dränker.
Röst som klingar.
Skönhet inom som utom.

Tack.




Fri vers av Vitalis
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-05 21:51



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vackert
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Vitalis
Vitalis