Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya svängar, samma väg.

I en reflektion jag stirrar.
Samma hål, samma sprickor, samma fel.
På nytt, även nya, fler och mer.

En brusten själ.
Ni försöker laga med era piller.
De fyller upp sprickor.
Bieffekt - brist på själ.
Diagnos - stabilt.
Verklighet - Ledsam, långsam död.




Fri vers av Vitalis
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-16 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitalis
Vitalis