Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande Levitation

Du är en natt som försvinner
och kommer åter med
brinnande salt i munnen

du bevarar och utplånar
det bortryckta och utspridda

Du har ätit fjärilen


och lämnat avtryck

på golvet



(I sömnens pendel stämde
jag din klang mot huden, den gnistrande)


silver i elden fingertoppar mot tinningen

Husen som lossar Natten mellan himlen

och drömmarna

som stiger




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-05 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin