Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer

Inuti mig springer den
roterande cirkusen

med tusen ben

Och dina armar
famlar efter
årens skugga

som springer

vill bort, bort

mot bilarna och
vinden

Jag jagar min
bortynande hälft
ner för branterna

du dyker utan utrusting

ditt blöta hår
dallrar, simmar
med maneterna
mot gryning




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-05 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin