Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
We live together in a photograph of time
I look into your eyes
and the seas open up to me
I tell you I love you
and I always will



Och jag sover också borta ibland

 

och det var så längesedan

jag drömmer drömmar om att skriva till dig

men orden fastnar i min tunga

och jag har aldrig gillat att spotta dig i ansiktet

 

så jag ser hellre på när du sover

med huvudet mot mitt bröst

 

Du är så vacker

 

får jag säga så

eller skrämmer jag iväg dig

nu när vi äntligen börjat ställa oss upp

 

Ibland faller jag ihop framför dig

bara för att få känna dina armar

bära mig

jag behöver kärlek

när mitt hjärta sväller

och bultar sönder mitt skinn

 

Och jag gråter mig till sömns

de nätter du sover i någon annans säng

så jag kramar om mina nallar istället

och viskar till dem att pappa kommer vara borta ett tag

för att mamma var dum

 

Precis som när jag var liten

Precis som då

 

Men så kommer du hem till mig

mitt i natten

kysser mig på pannan när jag drömmer

om just dig

så kryper du ner och lägger dig bakom mig

och kramar bort mina mardrömmar

och jag ler i smyg och tänker

att vi kommer nog överleva trots allt




Övriga genrer av SofiaN
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-01-20 10:19



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Det finns något som sticker ut
och givetvis spetsar mig i hjärtat
så jag faller:

Och jag gråter mig till sömns
de nätter du sover i någon annans säng
så jag kramar om mina nallar istället
och viskar till dem att pappa kommer vara borta ett tag
för att mamma var dum

även

Du är så vacker
får jag säga så

berör mig väldigt mycket,
känner igen känslan
och den strändig oroligheten
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN