Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samhälle/politik


Blodet är rött

Jag skalar inte
Sanningar
Blodet är rött

Vilar i stillheten
att
Aldrig bli som dem




Fri vers av Magica VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-06 02:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad säger nu det gamla ordspråket...

RÖTT ÄR RÄTT ;-D
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP