Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till henne jag älskar II

Jag har stulit månens ’
smultronsstrån av silver

jag har mätt avståndet

mellan tungspetsen och tinningen
(pegasus och venus)

Funnit en varaktig lycka
i språnget, skeppen som kantrar
brinnande

öar som svävande
flyter igenom varandra

rummets väggar förflyttas
under huden

Kisel och Koppar
i den död

som dansar




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-06 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin