Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografi I

Jag vaggade vinden till sömns
och spred ut det elektrifierade
moltäcket över vattenytan
(den sjungande.)

Här föddes insekten
I materians lera




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 288 gånger
Publicerad 2012-01-06 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin