Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skrivarvän som vet ditt namn

 

 

Jag älskar dig för din livslust!

Älskar dig som min vän

uti universums vida rum!

När du sänder mig kramar

känner jag din varma armar!

Skulle jag vilja flyga

ut i evigheten att utforska.

Skulle jag välja dig!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-06 17:23



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
En lycklig skrivarvän
2012-01-07

    lory
underbart..med värme o kärlek ...
2012-01-06

  anits VIP
Fint till en skrivarvän
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP