Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto i dag 6 januari 2012




Nu behöver jag.....

 

 

nu behöver jag

och det ganska snart

ett nytt tangentbord

 

flera bokstäver syns inte längre

undrar vad jag gör

som slitit ut mina tangenter

 

det börjar bli jobbigt

vet var bokstäverna sitter

men ofta blir fel efter fel

 

tänk om jag hade födelsedag snart

då vet jag för en gångs skull

vad jag skulle önska mig

ett nytt tangentbord

 

 

anits 6 januari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-06 18:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Håller tummarna att diktarjaget få det hon önskar.
2012-01-07

  Michaela Dutius
Hoppas det kommer ett tangentbord till dig!
2012-01-07

  Lars Hedlin
Håller tummar och tår!
2012-01-07

  Bibbi VIP
Önskar Dig en snabb och bra lösning på detta.
2012-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Du kan få ett för en hundring.
2012-01-06

    Birgersdotter VIP
Önska dig i förskott....
2012-01-06

    Ken Cassel
Om inte annat så går det att köpa lösa tangent bokstäver
Jo, för det har Larza sagt till mig en gång i tiden
Vilket jag kollade upp
Han hade så rätt
Kommer inte ihåg om det var på Teknikmagasinet eller Kjell och kompani
:))

Kramar!

Ps.
Eller så önskar man sig ett nytt tangentbord som du gör
Stina
Jag sänder dig ett nytt på posten
Kommer på måndag
Hihi

Mera kramar!
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP