Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vulkanens början

En varm dis höljer sig över toppen av berget
lugn och ro

Skakningar i marken lätt som fjädrar
en evighets sekund

Snart börjar slutet
tystnaden råder än

Skakar allt värre nu
dimman röd svedd av eld


En explotion
sen tyst muller

Vulknens början är ett faktum




Fri vers av Lorenzolars
Läst 418 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-07 01:32



Bookmark and Share


    lory
helt bedårande..mångbottnad o ger en tolkningsfrihet..GILLAR mycket..bravo
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lorenzolars
Lorenzolars