Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All min längtan!

Ligger i mörkret

Där har jag ro
ingen människa någonstans

Mörkret är gränslöst
evigt i natten

Ligger i ljuset

Där har jag ro
människor över allt

Ljuset är gränslöst
evig i dagen

Brinner inom
min blick inte längre skymd

Mitt i allt mitt mörker
mitt i allt mitt ljus

Delar all min längtan
ger till er alla

Ta känn och skicka vidare sen.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 496 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-07 02:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord värmer fint..
2012-04-26

  anits VIP
Vackert
2012-01-09

  Ninananonia VIP
Den känns längtan ...
2012-01-09

  Maj-Lis VIP
Vackra varma ord
2012-01-09

  Hanna Mari Wallin
värmen i ditt vackra budskap nådde mig...
Tack!
2012-01-09

  Karin Rosberg
Tack! så värmande text.........
2012-01-07

  mare VIP
Tack för dina varma ord..
2012-01-07

    Birgersdotter VIP
vackert i mörker och ljus
2012-01-07

    lory
skika vidare konceptet gillar jag skarpt...underbara känslor du förmedlar....
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin