Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som skrämmer

Ibland längtar jag fel
ibland stundtals även rätt

Ibland längtar jag bort
ibland längtar jag ingenstans

Det enda som skrämmer är
de dagar då jag inte ens förmår
att längta




Fri vers av Magica VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-07 05:17



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Fin beskrivning om längtan.
2012-01-12

  LenaJohansson VIP
sant..längtan är en skön distraktion
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP