Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januari

Nollgradigt
grått
stilla snöfall

Sakta bekläs träd
grenar och marken
i en vit skrud

Första vinterdagen

Blir det mer
eller förflyktigas det

Det vita
lyser upp i skymningen

Skapar harmoni i sinnet
bortom det regntunga
mörka
som hitintills varit januaris
signatur




Fri vers av AA VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-07 15:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert så...januari...
2012-01-08

    Birgersdotter VIP
Fin text -bra ni får snö
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP