Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, det är ingen saga


En jägare gick sig att jaga.

Klappade stolt på geväret,
kände adrenalinet pumpa i kroppen.

Snart skulle han få krama avtryckaren,
komma hem med en trofé.

Villebrådet kände blodstörsten,
smög sig tyst därifrån.

Ville inte bli offer,
ville leva.







Fri vers av Piraya
Läst 255 gånger
Publicerad 2012-01-07 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya