Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oenologi (œnologi, även enologi och önologi), är läran om vin och dess tillverkning. Experter kallas oenologer. Bouquet = doft, arom hos vin.




Kvasi-oenologisk limerick

 

En aningslöst obevandrad vinposör från Lublin
beställde på krogen med högdragen min:
Garçon! Inget annat är för mig OK
än er dyraste flaska av Bouquet,
ty vad jag har hört så är Bouquen alltid fin
 

 

 




Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 542 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-08 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna