Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvångstankar

tvångstankar igen

åter den ojämna kamp

där rovdjur väntar




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-08 01:04



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
ja, fyfan - där är de, rovdjuren -
2012-01-09

  Jan Widströmer VIP
Jo, vi är alla offer för oss själva ..
2012-01-08

  Anya VIP
Kort, kärnfull, stark med igenkänningsfaktor. Bra med bra bild till.
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP