Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föränderlighet

Batterierna
är laddade
i stillheten
bortom bruset

Ett nytt år
med åtaganden
och utmaningar
tager så sakta sin början

Det finns en grov skiss
som är i ständig förändring

Det du planerade igår
tar en annan form i morgon

Viktigast under årsresan
är att få ha hälsan
och känslan av bekräftelse
från andra människor

Allt annat är extra bonus




Fri vers av AA VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-08 01:38



Bookmark and Share


    lory
fint fint
2012-01-08

  ULJO
Mycket bra skildrat
2012-01-08

    ej medlem längre
"Viktigast under årsresan
är att få ha hälsan
och känslan av bekräftelse
från andra människor

Allt annat är extra bonus"

läser det som att "bli sedd"
det med bekräftelsen..

håller med att det viktigaste
under årsresan är att få ha hälsan..
att få vara frisk..

allt annat är extrabonus..
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP